Returnare produse

Produsele cumpărate de la SC BLOOMLAND SRL  pot fi returnate în următoarele situaţii:

1) Produsul pe care l-aţi primit nu este conform cu specificaţiile de pe website-ul nostru

În acest caz puteţi cere înlocuirea produsului cu unul conform (dacă există în oferta noastră) sau puteţi cere rambursarea contravalorii. De asemenea, se poate agrea să primiţi un alt produs, urmând să plătiţi diferenţa de preţ (dacă produsul înlocuitor este mai scump decât cel comandat iniţial), respectiv să vi se ramburseze diferenţa (dacă produsul înlocuitor este mai ieftin decât cel comandat iniţial).

În acest caz, clientul trebuie să returneze produsul, costurile de returnare şi de transport vor fi suportate de SC BLOOMLAND SRL , dacă se utilizează acelaşi curier cu care a fost expediată iniţial comanda respectivă.

2) V-a fost livrat din greşeală alt produs decât cel comandat

Vă rugăm să returnaţi cât mai rapid produsul, pentru a putea fi înlocuit cu cel corect. Dacă produsul dorit de dvs. nu mai există în oferta noastră puteţi să cereţi rambursarea integrală a contravalorii.

Costurile de returnare şi de transport pentru produsul înlocuitor (dacă este cazul) vor fi suportate de SC BLOOMLAND SRL , dacă se utilizează acelaşi curier cu care a fost expediată iniţial comanda respectivă.

Pentru a returna un produs, contactaţi-ne telefonic sau pe e-mail.